Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Bliv bedre til at håndtere dine aspekter
Søndag d. 25. Apr 2021 kl. 10-16
Underviser: Maj Friis
Pris: 800
Se uddybende tekst længere nede på siden

Bevidsthedsastrologi - de dybere lag i astrologisk tolkning.
Weekenden d. 15.-16. Maj 2021 kl. 10-16
Underviser: Kirsten Jensen
Pris: 1500
Se uddybende tekst længere nede på sidenBliv bedre til at håndtere dine aspekter

Når du ser på dit horoskop, så fortæller det, hvad der umiddelbart glider let for dig i dit liv – og hvor du oplever, at du banker panden mod en mur. Det er på mange måder dine aspekterne, der viser, dette.

Men hvad kan du gøre for at få mest muligt ud af dine aspekter?
Vi vil se på de klassiske aspekter: sekstiler, trigoner, konjunktioner, oppositioner og kvadrater og også på kvinkunser og uaspekterede planeter.

På kurset vil der være fokus på en dialog om spørgsmålene: Er gode aspekter altid gode? – og hvornår er de det ikke. Hvordan bruges aspekterne bedst? Er dårlige aspekter altid dårlige? Hvad skal der til for, at hårde aspekter fungerer som en trigon? Hvordan kan du bruge aspekterne bevidst? – så du når at vælge, hvordan du vil reagere. I hvilken grad kan vi arbejde os ud over de rammer, der er i vores horoskop?
På kurset vil du løbende, undervejs få mulighed for at arbejde med dit eget horoskop.


Bevidsthedsastrologi - de dybere lag i astrologisk tolkning.

En weekend i selskab med de dybere forståelseslag i astrologisk tolkning. Vi står midt i en forandringens tid på mange planer og det stiller krav til os alle, krav ikke mindst til vores egen indre forankring og udnyttelse af alle indre potentialer. Det handler om bevidsthedsudvikling.

På dette kursus vil vi se nærmere på hvordan astrologiens værktøjskasse kan bruges til dybere selvindsigt og give os ledetråde til egen bevidsthedsudvikling - ved at udforske de dybere tolkningslag af horoskopet.