Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

HORAR ASTROLOGI - ONLINE via ZOOM
2. feb 9. feb 16. feb 23. feb 2. mar 9. mar 16. mar 23. mar 30. mar 13. apr 20. apr 27. apr kl. 19:00-20:45
Underviser: Claus Due
Pris: 2500.- ialt for 12 gange 2 timer
Se uddybende tekst længere nede på siden

Håndskrift og horoskop
Søndag d. 26. Mar 2023 kl. kl. 11.00-17.00
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800.- kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Øjebliksastrologi for begyndere
Søndag d. 23. Apr 2023 kl. kl. 10.00 til 16.00
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800.- kr
Se uddybende tekst længere nede på sidenHORAR ASTROLOGI - ONLINE via ZOOM

Horar astrologi er den kunst at opstille et horoskop for det øjeblik et konkret spørgsmål presser sig på. Du har ikke brug for at kende fødselsdato og tid på den, der spørger.

Vi gennemgår en række aktuelle horoskoper og tolker efter klassiske principper, men i en nutidig kontekst.

Kurset vil i vid udstrækning blive baseret på de spørgsmål, som kursisterne selv stiller, og det kræver, at man er villig til at deltage aktivt – også i forhold til at tolke medkursisters spørgsmålshoroskoper. Det er learning by doing.

Dette kursus forudsætter, at du har et basalt kendskab til planeter, tegn, huse og aspekter samt, at du allerede har stiftet bekendtskab med horar astrologi.

Skriv til Claus Due, clausdue1962@gmail.com hvis du er i tvivl om niveau.


Håndskrift og horoskop

Fylder du meget i landskaber eller er du en forsigtig lille mus? Er du udadvendt eller indadvendt? Har du et stærkt drive, en stærk målsætning eller flyder du rundt for vejr og vind? Skriften fortæller om energi, seksualitet, spiritualitet, jordbundethed/forankring og sociale kompetancer, intellekt og fantasi.

Din håndskrift er et spejl af dig, akkurat som et horoskop er det, og grafologi - det at tyde skrifter - er et meget præcist værktøj, der sætter en i stand til at bedømme både fysiske, psykologiske og mentale tilstande, og som rummer både, hvad der svarer til radix (personligheden) og til en prognose (hvor er du lige nu).

Vi vil på dette kursus kigge på nogle af de let genkendelige faktorer i skriften og sammenligne med astrologiske faktorer, og vi vil se på nogle af deltagernes skrifter og koble dem på astrologiske faktorer, hvis der er interesse for det.

Stor eller lille skrift fortæller os noget om en persons selvværd, Regelmæssig/uregelmæssig skrift fortæller noget om din evne for selvkontrol eller impulsivitet. Din rumfordeling om du er klar i din tankegang eller roder fiktion og fakta sammen. Din vitalitet og fysiske styrke ses også fx. i trykstyrken i skriften.

Dette kursus gør dig ikke til grafolog, det er en længere uddannelse, men det giver dig nogle enkle værktøjer til at forstå dine medmennesker og dig selv.


Øjebliksastrologi for begyndere


Øjebliksastrologi eller også kalder horarastrologi er en gren inden for astrologien, der beskæftiger sig med konkrete spørgsmål og situationer. Det er en tradition, der er flere hundrede år gammel, og som i sin oprindelige form kan virke noget skæbnebetonet, men som også er et godt værktøj til at få løst problemer med. Øjebliksastrologi er magisk, det er nuet - øjeblikket - hvor ting sker, at det ses i horoskopet.

På dette kursus bliver du introduceret til den tankegang, der ligger bag øjebliksastrologien. Du får indblik i de teknikker, man benytter, nogle af de regler, man bruger, og vi prøver det af i praksis både på eksempler og på deltagernes spørgsmål.

Kurset kræver ingen viden om øjebliksastrologi, men gerne om astrologi i øvrigt, en viden om tegn, huse, planeter og aspekter vil være en god basis. Der vil blive udleveret materiale.