Undervisere

Lillian Kirsten Marina Tordis Annbritt Andrias Tinna Henrik


Lillian B. Jensen
Diplomastrolog fra I.C. 1977 Skribent på Månedsbladet Stjernerne fra 1987, ansvarshavende redaktør fra 2002 Medarbejder på Astrolofonen - en astrologisk telefonservice Forfatter til tolkningsprogrammer til PCA/Argus. Indehaver af I.C. siden 2008
"Jeg beskæftiger mig med grafologi, farvepsykologi, drømmetydning, tarot, psykologi, kropstypologi og kiromantik. Helt udenfor det astrologiske er jeg som ægte skytte meget interesseret i fugle, dyr, planter og natur generelt, med medlemsskaber af nærmest samtlige organer der dækker disse områder."


Marina Elkhøj
Min interesse for astrologien startede, da jeg var omkring 15 år, hvor man gerne vil forstå alting – og særligt forskelligheden blandt mennesker. Astrologien har givet mig en forståelse af, at ethvert menneske er unikt, og at vi ser verden og hinanden med forskellige ”briller”.

Jeg fascineres også af kontrasten mellem de meget enkle og klare regler i astrologiens principper og fortolkningens nuancer og mange lag, samtidig med at jeg er meget bevidst om, at et horoskop er med til at synliggøre muligheder og sandsynligheder uden at fratage det enkelte individ muligheden for selv at påvirke sin situation.

Jeg har selv megen glæde af at udforske de astrologiske muligheder, der viser sig på stjernehimmelen, og det er mit håb, at kunne videregive min viden og passion til andre. Astrologien er et symbolsprog, og i min undervisning lægger jeg stor vægt på, at man lærer at sætte de mange brikker sammen på den helt rigtige måde, og at man går metodisk til værks – ellers kan man hurtig blive væk i astrologiens mange facetter.

Jeg er uddannet diplom-astrolog i 2006 fra IC-Instituttet, og jeg har undervist på skolen siden 2007.


Kirsten Jensen
Kirsten Jensen er uddannet diplomastrolog ved IC i 2009 og har en diplomuddannelse i dynamisk psykoterapi fra C.G. Jung Instituttet samt en MD i Social Science. Hun har i mange år beskæftiget sig med astrologi, filosofi og psykologi og har mange års erfaring som underviser i forskellige sammenhænge.

Kirsten interesser sig især for den klassiske astrologis essens, metodik og filosofiske grundlag og de tråde der kan trækkes herfra til nutiden Hun er dybt fascineret af den visdom og de mange tolkningslag som ligger i horoskopet.


Tordis Bjartmarz
Thordis er oprindeligt fra Island men har boet i Danmark siden 2009. Hun blev uddannet diplomastrolog fra I.C i 2018 og begyndte at undervise i 2020. Hun har Cand.Merc i Strategi og Ledelse fra CBS. "Jeg har ikke, lige som mange andre her, været interesseret i astrologi i mange år. Jeg blev introduceret til astrologi i 2013 af en dygtig astrolog og derfra var der ingen vej tilbage. Jeg synes det er fascinerende at hjælpe andre med at finde deres potentiale og hvordan de bedst kan bruge deres indre energi i livet. Det er hjulpet mig meget, og det vil jeg hjælpe andre med også.


Annbritt Hjorth
Annbritt er uddannet fra IC i 2019, har deltaget i mange kurser og workshops på IC, har en baggrund som sygeplejerske.


Andrias Dahlmann
Andrias uddannet fra Jupiterskolen, har undervist i Tai Chi, bragt Art of Living til Danmark og undervist der siden 1996. Har deltaget i utallige kurser og workshops på IC.


Tinna Bisbo
D.F.Astrol.S. Skribent på månedsbladet Stjernerne siden 2019.

”Jeg har været interesseret i astrologi det meste af mit liv. Som uddannet navigatør har stjerner og planeter også altid fascineret mig på det helt konkrete plan. Efter mange år i udlandet vendte jeg sammen med min mand hjem til Danmark i august 2019, hvor vi startede vores eget firma, Bisbo Advisory, der beskæftiger sig med rådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner med fokus på især gruppedynamik. Den astrologi, vi praktiserer, er baseret på den jungiansk inspirerede psykologiske astrologi, hvor klienten er i centrum.”


Henrik Bisbo
D.F.Astrol.S. Skribent på månedsbladet Stjernerne siden 2019

”Jeg blev for mange år siden introduceret til astrologi af min kommende kone, Tinna. Siden har den været en stor del af mit liv og fra august 2019 min hovedbeskæftigelse i mit og Tinnas firma. Jeg har en lang erhvervskarriere bag mig i shippingfirmaer i Danmark, Asien og Afrika, de sidste adskillige år i HR-funktioner, og erhvervsklienter spiller da også en stor rolle i vores virksomhed, hvor gruppedynamik og personlighedsanalyser er nogle af vores specialer. Men vi har også adskillige private klienter, hvor vi baserer konsultationer på den Jung-inspirerede psykologiske astrologi.”