Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Astrologi og drømme - budskaber fra det ubevidste sind
Lørdag d. 13. Jun 2020 kl. 10.30-16.30
Underviser: Lillian B Jensen
Pris: 800
Se uddybende tekst længere nede på siden

Sommerskole - Lær astrologi fra bunden (5 dage)
Mandag d. 29. Jun 2020 kl. 10.30-15.30 (dag 1) 10.00-15.00 (øvrige dage)
Underviser: Lillian B Jensen
Pris: 2200.- kr
Se uddybende tekst længere nede på sidenAstrologi og drømme - budskaber fra det ubevidste sind


Alle mennesker drømmer, nogle glemmer dem straks, de vågner, andre kan huske dem ned i mindste detalje. Nogle drømme er væsentlige, livsforandrende andre er hverdagsrester, der lige skal sættes på plads. Nogle drømme tager karakter af mareridt, nogle drømme er tilbagevendende i årevis og andre helt enkeltstående. Du kan have numinøse drømme og møde din indre animus/anima, vismand, skygge eller andre vigtige arketyper. Eller det kan være dit arbejdsliv eller parforhold, der kræver en tur i drømmemaskinen.

På dette kursus vil vi koble astrologien på drømmesymbolerne. Vi vil se på forskellige drømmetyper, på de enkelte symboler og koble dem på planeter, tegn, huse og andet i horoskopet. De fire elementer er fx ret indlysende og tydelige i drømme. Arbejdet med drømme kan åbne døre til ukendte sider af dit indre liv og give dig en nøgle til selvudvikling.

Kurset kræver en basal grundviden i astrologi, men ingen i drømmetydning.

Tilmelding på: www.icinstituttet.dk


Sommerskole - Lær astrologi fra bunden (5 dage)


Har du lyst til at hive en uge ud af din sommer til at lære astrologi? Har du længe drømt om at få et bedre indblik i dit liv? Så er astrologi et oplagt værktøj.

Dette kursus begynder helt fra bunden med en indføring i astrologiens fascinerende verden. Her kan du lære astrologi uden den mindste forkundskab. Vi tager fat om alle horoskopets grundlæggende bestanddele, horoskopets byggeklodser: De fire lag et horoskop er bygget op af - de 12 tegn - de 12 huse - planeterne - og deres aspekter.

Kurset er oplagt, hvis man bor langt fra København, eller hvis man foretrækker en koncentreret indlæring.