Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Neptun
Weekenden d. 19.-20. Okt 2019 kl. 10:00-16:00
Underviser: Maj Friis
Pris: 1500.- kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Astrohygge
Søndag d. 01. Dec 2019 kl. 14:00-17:00
Underviser: Kirsten Jensen og Marina Elkhøj
Pris: 50 kr bl. a. til lidt guf
Se uddybende tekst længere nede på sidenNeptun

Hvad betyder Neptun i dit horoskop?

Neptun er en planet, der kan give os drømme, fantasi og spirituelle oplevelser. Neptun kan opløse alle vores velkendte ideer om, hvem vi er og hvordan vi er. I stedet kan vi glide ind i et rigere og dybere følelsesliv og få en større følelse af samhørighed med andre. Hvis du synes, det lyder tåget, så er det fordi, Neptun er tåget. Udfordringen med Neptun er at undgå at miste orienteringen inde i de Neptunske tåger. Til gengæld er der meget at hente.

På kurset vil vi sammen gå ind i Neptuns univers for at få en dybere forståelse og følelse af, hvad denne fluffy planet kan – og ikke kan. Du vil få en metode og træning i at tolke Neptun i tegn. Den kan bruges til at få en dybere viden og oplevelse af, hvordan Neptun påvirker den tid, du lever i her og nu. Arbejdet med at tolke Neptun i tegn giver også en endnu dybere erkendelse af, hvad det er, der binder dig og din generation sammen. Den generation, der er født med Neptun i samme tegn som dig. Vi vil også arbejde med, hvad der sker, når Neptun står og udfolder sig i et hus. Hvad det er for muligheder, Neptun giver i husene. Vi vil også udforske og opleve, hvad der sker, når Neptun har kontakt med de personlige planeter i fødselshoroskopet. Fokus vil blive, hvordan vi kan bruge Neptun på den bedst mulige måde. Til sidst vil vi runde af med at se, hvordan Neptun, som transit, kan give forandringer og større livsfylde i dit fødselshoroskop.


Astrohygge

På afslappet vis tager vi fat på julemåneden. Der vil være et kort oplæg fra hver af de to undervisere og derefter diskussion, hygge og uddybende samtaler om emnet. (Emnet endnu ikke besluttet)