Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Parforholdets kriser
Weekenden d. 21.-22. Sep 2019 kl. 10:30-16:30
Underviser: Maj Friis
Pris: 1500.- kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Neptun
Weekenden d. 19.-20. Okt 2019 kl. 10:00-16:00
Underviser: Maj Friis
Pris: 1500.- kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Astrohygge
Søndag d. 01. Dec 2019 kl. 14:00-17:00
Underviser: Kirsten Jensen og Marina Elkhøj
Pris: 50 kr bl. a. til lidt guf
Se uddybende tekst længere nede på sidenParforholdets kriser

Hvad fortæller dit horoskop om konflikter i dit parforhold?

På kurset vil vi dykke ned i parforholdet og sætte fokus på alt det, der fortæller noget om dit parforhold. Vi vil se på det traditionelle nemlig: Hvilke typer synes du er tiltrækkende, hvilke typer tiltrækker du, og hvordan vil du gerne have, at dit parfold er. Vi vil også med en mere utraditionel tilgang til horoskopet se på, hvilke konflikter der ligger i parforholdet. Vi vil fokusere på vores Måner (i tegn, hus og aspekt), og på hvordan de påvirker vores parforhold. Vores Måner fortæller, hvordan vi oplevede vores mor eller vores omsorgsperson. Den relation er det allerførste én til én forhold, vi oplever. Var forholdet til omsorgspersonen problematisk på et eller andet niveau, så vil vi vælge en partner, som vi kan projicere vores måne-problemer over på. Og så afspiller vi dramaet med mor igen og igen bare med partneren som deltager. Er vi heldige, så giver det os en healings proces. På kurset vil vi arbejde med disse dramaer, så de bliver mere bevidste. Vi vil også se på, hvordan vi bruger planeter i 7. hus og oppositioner i vores parforhold.


Neptun

Hvad betyder Neptun i dit horoskop?

Neptun er en planet, der kan give os drømme, fantasi og spirituelle oplevelser. Neptun kan opløse alle vores velkendte ideer om, hvem vi er og hvordan vi er. I stedet kan vi glide ind i et rigere og dybere følelsesliv og få en større følelse af samhørighed med andre. Hvis du synes, det lyder tåget, så er det fordi, Neptun er tåget. Udfordringen med Neptun er at undgå at miste orienteringen inde i de Neptunske tåger. Til gengæld er der meget at hente.

På kurset vil vi sammen gå ind i Neptuns univers for at få en dybere forståelse og følelse af, hvad denne fluffy planet kan – og ikke kan. Du vil få en metode og træning i at tolke Neptun i tegn. Den kan bruges til at få en dybere viden og oplevelse af, hvordan Neptun påvirker den tid, du lever i her og nu. Arbejdet med at tolke Neptun i tegn giver også en endnu dybere erkendelse af, hvad det er, der binder dig og din generation sammen. Den generation, der er født med Neptun i samme tegn som dig. Vi vil også arbejde med, hvad der sker, når Neptun står og udfolder sig i et hus. Hvad det er for muligheder, Neptun giver i husene. Vi vil også udforske og opleve, hvad der sker, når Neptun har kontakt med de personlige planeter i fødselshoroskopet. Fokus vil blive, hvordan vi kan bruge Neptun på den bedst mulige måde. Til sidst vil vi runde af med at se, hvordan Neptun, som transit, kan give forandringer og større livsfylde i dit fødselshoroskop.


Astrohygge

På afslappet vis tager vi fat på julemåneden. Der vil være et kort oplæg fra hver af de to undervisere og derefter diskussion, hygge og uddybende samtaler om emnet. (Emnet endnu ikke besluttet)