Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Astrologi og drømme - budskaber fra det ubevidste sind
Søndag d. 08. Mar 2020 kl. 10.30-16.30
Underviser: Lillian B Jensen
Pris: 800
Se uddybende tekst længere nede på siden

Hvad betyder Uranus i dit horoskop?
Weekenden d. 21.-22. Mar 2020 kl. 10-16 begge dage
Underviser: Maj Friis
Pris: 1500
Se uddybende tekst længere nede på sidenAstrologi og drømme - budskaber fra det ubevidste sind


Alle mennesker drømmer, nogle glemmer dem straks, de vågner, andre kan huske dem ned i mindste detalje. Nogle drømme er væsentlige, livsforandrende andre er hverdagsrester, der lige skal sættes på plads. Nogle drømme tager karakter af mareridt, nogle drømme er tilbagevendende i årevis og andre helt enkeltstående. Du kan have numinøse drømme og møde din indre animus/anima, vismand, skygge eller andre vigtige arketyper. Eller det kan være dit arbejdsliv eller parforhold, der kræver en tur i drømmemaskinen.

På dette kursus vil vi koble astrologien på drømmesymbolerne. Vi vil se på forskellige drømmetyper, på de enkelte symboler og koble dem på planeter, tegn, huse og andet i horoskopet. De fire elementer er fx ret indlysende og tydelige i drømme. Arbejdet med drømme kan åbne døre til ukendte sider af dit indre liv og give dig en nøgle til selvudvikling.

Kurset kræver en basal grundviden i astrologi, men ingen i drømmetydning.

Tilmelding på: www.icinstituttet.dk


Hvad betyder Uranus i dit horoskop?

Uranus er en planet, der udløser oprør, går på tværs af alt og føder nye tanker. Det er på mange måder en uhåndterlig planet, der forandrer vores tankegang, holdninger og adfærd radikalt.
På kurset vil vi sammen gå helt ind i Uranus´ univers for at få en dybere forståelse og oplevelse af, hvad planeten kan – og ikke kan. Du vil få en metode og træning i at tolke Uranus i tegn. Den kan bruges til at få er en dybere viden og forståelse af, hvordan Uranus påvirker den tid, du lever i her og nu. Arbejdet med at tolke Uranus i tegn giver også en endnu dybere erkendelse af, hvad det er, der binder dig og din generation sammen. Den generation, der er født med Uranus i samme tegn som du. Vi vil også arbejde med, hvad der sker, når Uranus står og udfolder sig i et hus. Det er alt andet end kedeligt, når oprøreren er i et hus/livsområde. Vi vil udforske og opleve, hvad der sker, når Uranus har kontakt med de personlige planeter i fødselshoroskopet. Fokus vil blive, hvordan vi kan bruge Uranus efter eget valg, så den ikke overtager styringen. Til sidst vil vi runde af med at se, hvordan Uranus, som transit, kan give pludselige ændringer og frihed i dit fødselshoroskop.