Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Grundkursus i øjebliksastrologi
Lørdag d. 28. Mar 2020 kl. kl. 11.00-17.00
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800,- kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Håndskrift og horoskop
Søndag d. 17. Maj 2020 kl. kl. 10.00-16.00
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800 kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Hvad betyder Uranus i dit horoskop?
Weekenden d. 23.-24. Maj 2020 kl. 10-16 begge dage
Underviser: Maj Friis
Pris: 1500
Se uddybende tekst længere nede på siden

Astrologi og drømme - budskaber fra det ubevidste sind
Lørdag d. 13. Jun 2020 kl. 10.30-16.30
Underviser: Lillian B Jensen
Pris: 800
Se uddybende tekst længere nede på siden

Sommerskole - Lær astrologi fra bunden (5 dage)
Mandag d. 29. Jun 2020 kl. 10.30-15.30 (dag 1) 10.00-15.00 (øvrige dage)
Underviser: Lillian B Jensen
Pris: 2200.- kr
Se uddybende tekst længere nede på sidenGrundkursus i øjebliksastrologi

Dette kursus er egnet for begyndere i øjebliksastrologi. Vi gennemgår de grundlæggende faktorer for tydning af øjeblikshoroskoper.

Hvordan griber man et øjeblikshoroskop an. Hvor finder man hvad, hvilke faktorer skal man vægte, hvor man skal kigge efter svarene. Hvor ser man retninger, steder, ting. Med et minimum af regler og fokus på erfaring får vi lagt en bund til det videre studie i denne spændende gren af astrologien. Alt har sin tid, og spørgsmål opstår, når tiden er moden, og svaret er inden for rækkevidde.

Vi kigger på signifikatorer for diverse spørgsmål, herskerskaber, på planeternes styrke, tilstand, hastighed og adfærd, tidsmåling og hvad der ellers dukker op på holdet. En basis viden om tegn, huse og planeter er en forudsætning for at deltage.


Håndskrift og horoskop

Din håndskrift er et spejl af dig, akkurat som et horoskop er det, og grafologi - det at tyde skrifter - er et meget præcist værktøj, der sætter en i stand til at bedømme både fysiske, psykologiske og mentale tilstande, og som rummer både, hvad der svarer til radix (personligheden) og til en prognose (hvor er du lige nu).

Man kan blandt meget andet se om en person er udadvendt eller indadvendt, om der er et drive, en stærk målsætning eller om man flyder rundt for vejr og vind, om energi, seksualitet, spiritualitet, jordbundethed/forankring og sociale kompetancer, intellekt og fantasi.

Vi vil på dette kursus kigge på nogle af de let genkendelige faktorer i skriften og sammenligne med astrologiske faktorer, og vi vil se på nogle af deltagernes skrifter og koble dem på astrologiske faktorer, hvis der er interesse for det.

Dette kursus gør dig ikke til grafolog, det er en længere uddannelse, men det giver dig nogle enkle værktøjer til at sammenligne skrift og horoskop eller til bare at kigge på skrifter.


Hvad betyder Uranus i dit horoskop?

Uranus er en planet, der udløser oprør, går på tværs af alt og føder nye tanker. Det er på mange måder en uhåndterlig planet, der forandrer vores tankegang, holdninger og adfærd radikalt.
På kurset vil vi sammen gå helt ind i Uranus´ univers for at få en dybere forståelse og oplevelse af, hvad planeten kan – og ikke kan. Du vil få en metode og træning i at tolke Uranus i tegn. Den kan bruges til at få er en dybere viden og forståelse af, hvordan Uranus påvirker den tid, du lever i her og nu. Arbejdet med at tolke Uranus i tegn giver også en endnu dybere erkendelse af, hvad det er, der binder dig og din generation sammen. Den generation, der er født med Uranus i samme tegn som du. Vi vil også arbejde med, hvad der sker, når Uranus står og udfolder sig i et hus. Det er alt andet end kedeligt, når oprøreren er i et hus/livsområde. Vi vil udforske og opleve, hvad der sker, når Uranus har kontakt med de personlige planeter i fødselshoroskopet. Fokus vil blive, hvordan vi kan bruge Uranus efter eget valg, så den ikke overtager styringen. Til sidst vil vi runde af med at se, hvordan Uranus, som transit, kan give pludselige ændringer og frihed i dit fødselshoroskop.


Astrologi og drømme - budskaber fra det ubevidste sind


Alle mennesker drømmer, nogle glemmer dem straks, de vågner, andre kan huske dem ned i mindste detalje. Nogle drømme er væsentlige, livsforandrende andre er hverdagsrester, der lige skal sættes på plads. Nogle drømme tager karakter af mareridt, nogle drømme er tilbagevendende i årevis og andre helt enkeltstående. Du kan have numinøse drømme og møde din indre animus/anima, vismand, skygge eller andre vigtige arketyper. Eller det kan være dit arbejdsliv eller parforhold, der kræver en tur i drømmemaskinen.

På dette kursus vil vi koble astrologien på drømmesymbolerne. Vi vil se på forskellige drømmetyper, på de enkelte symboler og koble dem på planeter, tegn, huse og andet i horoskopet. De fire elementer er fx ret indlysende og tydelige i drømme. Arbejdet med drømme kan åbne døre til ukendte sider af dit indre liv og give dig en nøgle til selvudvikling.

Kurset kræver en basal grundviden i astrologi, men ingen i drømmetydning.

Tilmelding på: www.icinstituttet.dk


Sommerskole - Lær astrologi fra bunden (5 dage)


Har du lyst til at hive en uge ud af din sommer til at lære astrologi? Har du længe drømt om at få et bedre indblik i dit liv? Så er astrologi et oplagt værktøj.

Dette kursus begynder helt fra bunden med en indføring i astrologiens fascinerende verden. Her kan du lære astrologi uden den mindste forkundskab. Vi tager fat om alle horoskopets grundlæggende bestanddele, horoskopets byggeklodser: De fire lag et horoskop er bygget op af - de 12 tegn - de 12 huse - planeterne - og deres aspekter.

Kurset er oplagt, hvis man bor langt fra København, eller hvis man foretrækker en koncentreret indlæring.