Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Masterclass
Søndag d. 27. Sep 2020 kl. (aflyst), samt Lørdag den 24.10 og lørdag den 28.11. alle kl. 10-16
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 2000
Se uddybende tekst længere nede på siden

Hvad er hvad i øjeblikshoroskopet del 2
Lørdag d. 14. Nov 2020 kl. kl. 10.00-16.00
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800,- kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Få et bedre parforhold
Weekenden d. 05.-06. Dec 2020 kl. kl 10-16
Underviser: Maj Friis
Pris: 1500
Se uddybende tekst længere nede på sidenMasterclass

Tre dage: Søndag den 27.9 (aflyst). Lørdag den 24.10 og lørdag den 28.11.alle kl. 10-16
Underviser Lillian B. Jensen pris 2.000 kr eller 800 kr pr dag.

Trænger du til at børste dine tydningsfærdigheder op? Til af få feedback? Til at fylde huller ud? Til at få struktur på dine tydninger? Så er dette en workshop for dig. I et aktivt fællesskab tyder vi løs på en flok horoskoper. Vi deler erfaring og viden, så du får inspiration til tydningsprocessen sammen med andre "stjernetydere". På de tre dage tager vi fat om alle de horoskopets dele, som har deltagernes interesse og prøver at skabe meningsgivende tydninger.

Det kræver at du har god grundviden om horoskopetstydning fx svarende til hold 8 på vores uddannelse (gamle struktur). Vi tager fat, hvor behovene og lysten er i gruppen. Tag dine spørgsmål med, så ser vi, om vi sammen kan finde svarene.


Hvad er hvad i øjeblikshoroskopet del 2

Dette kursus er en fortsættelse af øjeblikskurset for begyndere.

Vi afprøver de grundlæggende faktorer for tydning af øjeblikshoroskoper.

Hvor man finder hvad, hvilke faktorer man skal vægte, hvor man skal kigge efter svarene. En blanding af de klassiske regler og moderne astrologers erfaring.


Få et bedre parforhold

Dit horoskop og dit parforhold

Hvad fortæller dit horoskop om dit parforhold – og om hvordan du kan forbedre det?

På kurset vil vi dykke ned i alt det i dit horoskop, der fortæller noget om dit parforhold. Vi vil på klassisk vis se på: Hvilke typer, du synes, er tiltrækkende, hvilke typer, du tiltrækker, og hvordan du gerne vil have, at dit parforhold er. Dernæst vil du få mulighed for selv at vurdere, hvordan det passer sammen for dig. Vi vil også med en mere utraditionel tilgang til horoskopet se på, hvilke konflikter, der ligger i parforholdet. Vi vil fokusere på vores Måne (i tegn, hus og aspekt) og på, hvordan den påvirker vores parforhold. Vores Måne fortæller, hvordan vi oplevede vores mor eller vores omsorgsperson. Den relation er det allerførste én-til-én forhold, vi oplever. Var forholdet til omsorgspersonen problematisk på et eller andet niveau, så vil vi vælge en partner, som vi kan projicere vores måne-problemer over på. Og så afspiller vi dramaet med mor igen og igen bare med partneren som deltager. Er vi heldige, så giver det os en healingsproces. På kurset vil vi arbejde med disse dramaer, så de bliver mere bevidste. Vi vil også se på, hvordan vi bruger planeter i 7. hus og oppositioner i vores parforhold.