Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

En aften med symboler
Fredag d. 16. Mar 2018 kl. kl. 18-21
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 300 kr.
Se uddybende tekst længere nede på siden

Dit horoskop fortæller
Lørdag d. 17. Mar 2018 kl. 12-16
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 400 kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Find dit pejlepunkt
Weekenden d. 14.-15. Apr 2018 kl. kl. 10.00 - 16.00 begge dage
Underviser: Eva Ganvig og Janie Dylsing
Pris: 1500.- kr
Se uddybende tekst længere nede på sidenEn aften med symboler


Astrologi og beslægtede områder som kiromanti, grafologi, drømmetydning, kaffegrumstydning osv. giver dybere mening, når man forstår de mange tydningslag, som symbolerne repræsenterer.

Din hverdag er spækket med symboler, og kan du kæde dem sammen med din astrologiske forståelse, har du gode kort på hånden. Der er meget konkrete lag, psykologiske og spirituelle. Vi kigger på dem alle.

Tilmelding: www.icinstituttet.dk


Dit horoskop fortæller

Lær dit horoskop at kende

Hvor er din Måne? Kærlighedsplaneten Venus?
Eller din evne til at handle - Mars?

Hvordan ser der ud i dit 7. hus? Der hvor din partner "bor". Eller i dit 4. hus hjemme hos dig selv og familien? Eller hvad med din pengesituation i 2. hus?

Dit horoskop rummer mange oplysninger både om dig selv, de mennesker du omgås, din fortid, din nutid og din fremtid.

Kom og hør mere om netop dit horoskop og om, hvad astrologi kan bruges til.

Du får en minitydning af dit horoskop med hjem


Tilmelding på: www.icinstituttet.dk


Find dit pejlepunkt

Vi er alle unikke, og når det handler om at finde vores vej i livet, er det langt fra altid en god ide at gøre som andre. Vi må finde vores egen vej og vores egen mening. I denne workshop kigger vi på livet i sin helhed, og hvor vi hver især står i det lige nu. Vi ser på vores individuelle ressourcer og de successer, som hver af os har at bygge videre på. I denne proces inddrager vi den astrologiske viden og forståelse.

Kodeordet for weekenden er, at svarene på spørgsmål som: “Hvad er meningen med mit liv, og hvordan kommer jeg tættere på at udleve den?”, finder du i dig selv og i weekendens udviklingsrum, som giver dig mulighed for netop at fordybe dig i dit eget liv.

Vi arbejder med dialog og sparring, og vi bruger guidede og individuelle mentale rejser til at finde svar på vores spørgsmål. Vi giver dig muligheden for at gå på opdagelse i dit eget indre og finde dit personlige pejlepunkt.


Janie Dylsing er clairvoyant og har gennem de seneste 12 år arbejdet som spirituel og personlig vejleder. Janie inspirerer til en dybere selvindsigt og vejleder sine klienter i livets mange facetter, både i individuelle sessions og i undervisning. Janies egen personlige og spirituelle udviklingsvej har til stadighed fokus på at åbne for sjælens og hjertets hvisken og følge intuitionens stemme.

Eva Ganvig er uddannet astrolog og har i en årrække undervist i astrologi. Eva har arbejdet intenst med personlig udvikling i sit eget liv og har igennem sin praksis rådgivet og vejledt mange klienter. Evas fokus ligger i at hvert enkelt menneske er unikt, og at vi derfor hverken kan dømme os selv eller andre og ej heller sammenlige os med hinanden. Hvert liv har sin egen vej, sit eget forløb.