Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Masterclass
Søndag d. 27. Sep 2020 kl. samt Lørdag den 24.10 og lørdag den 28.11. alle kl. 10-16
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 2000
Se uddybende tekst længere nede på siden

Håndskrift og horoskop
Søndag d. 18. Okt 2020 kl. kl. 10.00-16.00
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800 kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Hvad er hvad i øjeblikshoroskopet del 2
Lørdag d. 14. Nov 2020 kl. kl. 10.00-16.00
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800,- kr
Se uddybende tekst længere nede på sidenMasterclass

Tre dage: Søndag den 27.9. Lørdag den 24.10 og lørdag den 28.11.alle kl. 10-16
Underviser Lillian B. Jensen pris 2.000

Trænger du til at børste dine tydningsfærdigheder op? Til af få feedback? Til at fylde huller ud? Til at få struktur på dine tydninger? Så er dette en workshop for dig. I et aktivt fællesskab tyder vi løs på en flok horoskoper. Vi deler erfaring og viden, så du får inspiration til tydningsprocessen sammen med andre "stjernetydere". På de tre dage tager vi fat om alle de horoskopets dele, som har deltagernes interesse og prøver at skabe meningsgivende tydninger.

Det kræver at du har god grundviden om horoskopetstydning fx svarende til hold 8 på vores uddannelse (gamle struktur). Vi tager fat, hvor behovene og lysten er i gruppen. Tag dine spørgsmål med, så ser vi, om vi sammen kan finde svarene.


Håndskrift og horoskop

Fylder du meget I landskaber eller er du en forsigtig lille mus? Er du udadvendt eller indadvendt? Har du et stærkt drive, en stærk målsætning eller flyder du rundt for vejr og vind? Skriften fortæller om energi, seksualitet, spiritualitet, jordbundethed/forankring og sociale kompetancer, intellekt og fantasi.

Din håndskrift er et spejl af dig, akkurat som et horoskop er det, og grafologi - det at tyde skrifter - er et meget præcist værktøj, der sætter en i stand til at bedømme både fysiske, psykologiske og mentale tilstande, og som rummer både, hvad der svarer til radix (personligheden) og til en prognose (hvor er du lige nu).

Vi vil på dette kursus kigge på nogle af de let genkendelige faktorer i skriften og sammenligne med astrologiske faktorer, og vi vil se på nogle af deltagernes skrifter og koble dem på astrologiske faktorer, hvis der er interesse for det.

Dette kursus gør dig ikke til grafolog, det er en længere uddannelse, men det giver dig nogle enkle værktøjer til at forstå dine medmennesker og dig selv.


Hvad er hvad i øjeblikshoroskopet del 2

Dette kursus er en fortsættelse af øjeblikskurset for begyndere.

Vi afprøver de grundlæggende faktorer for tydning af øjeblikshoroskoper.

Hvor man finder hvad, hvilke faktorer man skal vægte, hvor man skal kigge efter svarene. En blanding af de klassiske regler og moderne astrologers erfaring.