Undervisere


På Irene Christensen Instituttet er alle undervisere øvede astrologer med solid erfaring som:
- Praktiserende astrologer
- Coach og vejleder
- Undervisere
- Skribenter

De lever helt eller delvis af deres astrologiske fag.
Vi mener, det er vigtigt både at være teoretiker og at være praktiserende og samtidig at have kontakt til det astrologiske miljø.


Lillian B. Jensen
Diplomastrolog fra I.C. 1977 Skribent på Månedsbladet Stjernerne fra 1987, ansvarshavende redaktør fra 2002 Medarbejder på Astrolofonen - en astrologisk telefonservice Forfatter til tolkningsprogrammer til PCA/Argus. Indehaver af I.C. siden 2008
"Jeg beskæftiger mig med grafologi, farvepsykologi, drømmetydning, tarot, psykologi, kropstypologi og kiromantik. Helt udenfor det astrologiske er jeg som ægte skytte meget interesseret i fugle, dyr, planter og natur generelt, med medlemsskaber af nærmest samtlige organer der dækker disse områder."


Eva Ganvig
Diplomastrolog fra I.C. 2004 Underviser på IC Instituttet siden 2004 Skribent på månedsbladet Stjernerne siden 2003
"Jeg har siden mine ganske unge dage været dybt fascineret af astrologien, mest af alt af astrologien set i forhold til mennesket. Jeg anvender særligt astrologien som et værktøj til at få større selvindsigt og som en hjælp til at lære at se sig selv og sine evner o g muligheder fra nye synsvinkler. Derudover er det mig til evig forundring hvor præcist og stærkt det fremskrevne horoskop indvirker på os mennesker i vores hverdag."


Maj Thorup Friis
Maj Thorup Friis underviser på IC. Hun har arbejdet med astrologi siden starten af 90´erne og har over 20 års undervisningserfaring fra erhvervslivet. Hun er uddannet diplomastrolog fra IC, certificeret HR-coach, certificeret NLP- og Enneagramtræner og har en B.A. inden for Humaniora. Maj arbejder med psykologisk astrologi, og hun har en særlig interesse for sammenhængen mellem enneagrammet og horoskopet.


Kirsten Jensen
Kirsten Jensen er uddannet diplomastrolog ved IC i 2009 og har en diplomuddannelse i dynamisk psykoterapi fra C.G. Jung Instituttet samt en MD i Social Science. Hun har i mange år beskæftiget sig med astrologi, filosofi og psykologi og har mange års erfaring som underviser i forskellige sammenhænge. Kirsten interesser sig især for den klassiske astrologis essens, metodik og filosofiske grundlag og de tråde der kan trækkes herfra til nutiden Hun er dybt fascineret af den visdom og de mange tolkningslag som ligger i horoskopet.


Louise Kirsebom
f. 1951, svensk og schweizisk statsborger. Astrologisk praksis på heltid siden 1978 Bifag i håndlæsning og numerologi. Tæt samarbejde med Johan Hjelmborg omkring forskning og undervisning (tysk, engelsk og spansk). Medforfatter til bøgerne "Øjebliksastrologi" (1987), "Indblik i Håndlæsning" (1991), "Merkur, roller og forvandlinger" (2000), alle udkommet på Klitrose forlag. På tysk udkommer "Das Konsultationshoroskop" september 2006 (Chiron Verlag). Utallige artikler og foredrag ved kongresser i ind- og udland. Fast skribent på månedsbladet Stjernerne, ugebladet Femina og Astrolofonen (90 13 12 13).


Claus Due
Claus Due, født 1962, er diplomastrolog fra Irene Christensen Instituttet 1989 og Horary Craftsman 2003, uddannet af John Frawley. Skribent på Stjernerne fra 1998.
Særlige interesser/specialer: Astrologiens historie og astrologiens filosofisk/spirituelle grundlag samt horoskoptolkning, som den blev praktiseret frem til 1600-tallet, især tolkningen af øjebliks- og fødselshoroskoper.


Cathrine Oppenheim
Diplomastrolog fra IC Instituttet i 1988. Født og opvokset i København. Har læst fremmedsprog og filologi på Universitetet sidst i 70’erne. Taget eksamen fra Danmarks Biblioteksskole i 1983 som Bibliotekar. I starten af 80’erne fik jeg lagt mit horoskop – og det var så forunderlig en oplevelse, at jeg besluttede mig for at læse Astrologi. Jeg startede de astrologiske studier i 1983 og i 1988 bestod jeg diplomeksamen på Irene Christensen Instituttet. I August 1988 startede jeg min astrologpraksis. Fra 1988 har jeg undervist på kommunale aftenskoler og på Irene Christensen Instituttet. Siden 1990 har jeg været fast skribent i ”Stjernerne”.


Adrian Ross Duncan
Adrian Ross Duncan kom til Danmark i 1979 og har været fuldtidsastrolog siden 1985. Han var formand for Ekliptika fra 1986 til 1993. Han udgav bogen "Det astrologiske urværk" i 1991, det samme år som han startede AstrologSkolen, som var en overbygning til astrologiuddannelser. Hans software "World of Wisdom" blev udviklet i halvfemserne for at gøre det muligt for almindelige mennesker selv at kunne tolke deres horoskoper. Adrian holder foredrag verden over. Hans sidste bog "Astrology: Transformation and Empowerment.